6 Οκτ 2008

ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ...

Χαίρου ἀνθρωπότητα! Ὁ ἐπιταχυντὴς Ἀνδρονίων κατασκευάζεται! Καὶ θὰ ἐκτεθεῖ στὴν Ε.Π.Α.Σ.Κ.Τ. στὴν ἔκθεση... μὲ τὰ ἀπαγορευμένα, που παραλλήλως θὰ γίνεται καὶ στὸν Ὀρίζοντα, Κατεχάκη 54. Θὰ ἔχω ἔργα καὶ στὶς δύο, ὀπότε νὰ ἔρθετε καὶ στἰς δύο.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα τι θα γίνει με τα τετραγωνάκια σου Andro; Για δες το λίγο το θέμα. Δεν μπορώ να σε διαβάσω λέμε. Αλλά μπορώ να σου ευχηθώ καλή επιτυχία, αφού εκτίθεσαι!
Υ. Σ. Καλά με είχες δει, εκεί που με είχες δει. Έπαιξα ναι. Ωραία ήταν.

Ἀνδρό. είπε...

Αικατερίνη καλημέρα! Θλίβομαι που αναγκάζομαι να γράψω στο φτηνό μονοτονικό, αλλά κάνω αυτή την αβαρία μόνο και μόνο για να δω αν έτσι θα μπορέσεις να τα διαβάσης. Το πρόβλημα μάλλον είναι, ότι εγώ γράφω πολυτονικά, ενώ ο υπολογιστής σου δεν τα καταλαβαίνει. Αν διάβασες κανονικά αυτό το μήνυμα, δοκίμασε να αλλάξης τη γλώσσα από ελληνική μονοτονική σε ελληνική πολυτονική.

Ανώνυμος είπε...

Απ' το Mozilla καλά σε βλέπω, απ' τον Internet Explorer, βγαίνεις τετραγωνικός! 'Αντε, όλο χρήσιμες πληροφορίες σου παρέχω. Τυχερός που με βρήκες, είσαι. :)

Μεγάλη μου τιμή που αλλάξατε για χάρη μου, αγαπητέ Andro, αλλά για μένα, μην σκάτε. Εγώ περνάω. Τους υπόλοιπους αναγνώστες σας είναι που πρέπει να σκεφτείτε... ;)

Ἀνδρό. είπε...

Ὑπάρχει ἀκόμα αὐτὴ ἡ παρωδία περιηγητή; Ἄντε βρὲ κι ἀνησύχησα!

Madame de la Luna είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Madame de la Luna είπε...

Την "καλή επιτυχία" στην εύχομαι. Δεν θα καταφέρω να έρθω, αλλά δεν έχει και σημασία, ε; Μπράβο που εκτίθεσαι!

Николай είπε...

каптипааапиаиыаиыва

Ανώνυμος είπε...

привет привет